Intrebari adresate frecvent

Care sunt tarifele practicate pentru pachetele de fotografiere si filmare?

 

Cea mai des adresata intrebare, este cea legata de tarife. Avand in vedere ca fiecare eveniment are particularitatile lui, este greu sa fixam un anumit tarif. Totusi daca doriti o evaluare cat mai exacta asupra costurilor, va rugam sa ne contactati de preferinta telefonic, sau prin intermediul  formularului de contact, pentru a discuta toate detaliile legate de desfasurarea evenimentului, si pretentiile dvs.

 

Dorim sa aveti in vedere costul de baza, pentru un pachet de fotografiere nunta, acesta porneste de la 700 euro (un singur fotograf), iar un pachet de filmare HD porneste de la 450 euro ,  in aceste costuri nu sunt incluse albume foto, costul unui album fotobook 20x30 30 pagini porneste de la 100 euro.

 

Daca intentionati sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata, va rugam sa ne comunicati urmatoarele detalii: data evenimentului, cununie civila, religioasa, obiceiuri, locatie biserica, locatie restaurant, numar de invitati, daca se doreste sedinta foto in alta zi, album piele sau coperta foto, dimensiuni dorite la album sau numele pachetului de servicii.

Back to top
Unde aveti sediul firmei?

 

Noi privim aceasta activitate ca o afacere de familie, facuta din pasiune, ce necesita un nivel de concentrare si implicare foarte ridicat.

Cu toate ca am incercat sa ne desfasuram aceasta activitate in diverse spatii situate in zone comerciale, interactiunea frecventa cu persoane aparent interesate de serviciile noastre s-a dovedit nu tocmai benefica, pentru a pastra un nivel de calitate ridicat pentru clientii interesati.

 

Daca doriti sa stabilim o intalnire, o putem face telefonic in functie si de programul dvs, noi avem posibilitatea sa va prezentam modele de albume, materiale foto suplimentare, sau vizionarea de material video.

 

Avem rugamintea sa discutati toate detaliile telefonic, si sa nu stabilim intalnirea decat daca aveti intentia de a colabora cu noi !

Back to top
Ce experienta aveti in acest domeniu?

 

Un obicei des intalnit este acela de a asocia experianta cu vechimea in domeniu,  Ramona si Florin Cojocaru activeaza la nivel de prestari servicii foto - video din anul 2007, consideram ca fiecare eveniment a fost o etapa ce a contribuit la evolutia noastra profesionala, mereu apar provocari noi ce fac sa ne aflam intr-o continua evolutie.

Back to top
Se incheie contract de prestari servicii foto-video ?

 

Orice serviciu furnizat de cate noi se face pe baza unui contract de prestari servicii, contractul este clar redactat si cuprinde toate elemntele ce priveste desfasurarea evenimentului.

Back to top
Ce echipament folositi ?

 

Cu toate ca nu toti  cei care pun astfel de intrebari au cunostinte de tehnica fotografica sau videografica, doresc sa auda de aparate cu multi megapixeli si marci de renume, cateodata stau si ma gandesc daca latura umana mai are rost in procesul de fotografiere :)

Si tot ca o paranteza, nu am intalnit client sa ne intrebe ce lentile folosim, fara o lentila de calitate cu un focus rapid si optica de exceptie, aparatul este mai mult o leguma.

Cateva din echipamentele foto:

CANON 5D MK2 - 2 buc, CANON 7D -1buc, CANON 40D-1buc

Optica: 24-105 4L, 17-40 4L, 50 1.2L, 85 1.8, 50 1.4 etc... 

Flash 2x 430 Canon ex, 4x nissin 622

Camere video: Sony FX1 HDV, VX 2100

 

 

Back to top
Fotografiile pe care le primesc sunt prelucrate?

 

Dumneavoastra primiti o selectie cu cele mai reusite cadre, toate fotografiile sun prelucrate individual la nivel de culoare, luminozitate, sharpness, crop.

Fotografiile ce fac parte din album trec printr-un proces de prelucrare avansata, aici fiecare detaliu este atent prelucrat, in functie si de pretentiile dvs.

Back to top
Am semnat un contract de prestari servicii, dar data apare in continuare disponibila, de ce?

 

Prin semnarea unui contract de prestari servicii foto-video noi ne angajam sa respectam ceea ce am discutat, prin urmare toate aspectele intelegerii sunt specificate in contractul de prestari servicii.

 

Avand in vedre faptul ca noi mai avem si 2 angajati permanenti, acestia pot fi disponibili chiar daca noi avem un angajament cu dvs.

Back to top
In ce conditii putem stabili o intalnire ?

 

Inainte de a planifica o intalnire va rugam sa urmariti portofoliul nostru, prezent atat pe site cat si pe facebook.

Sa discutati orice nelamurire de preferinta telefonic, sa ne furnizati cat mai multe detalii despre desfasurarea evenimentului.

In functie si de programul dvs. putem stabili o intalnire,  cu rugamintea sa aveti la dvs. un act de identitate si suma aferenta avansului.

Back to top
Va deplasati in afara municipiului Constanta ?

 

Orice deplasare in municipiul Constanta este inclusa in pretul pachetului, pentru deplasari in afra municipiului Constanta se percepe o taxa de 50 ron/ 100 Km.

Pentru distante mai lungi de 300 km pe langa costul deplasaii se asigura si o noapte de cazare.

Pentru oferte personalizate ce includ transport oriunde pe teritoriul Romaniei nu ezitati sa ne contactati.

Back to top
Cine va fotografia evenimentul ?

 

Pentru pachetele nunta premium, nunta trash the dress, botez aveti asigurata prezenta unuia dintre noi (Florin sau Ramona Cojocaru), la sedintele foto trash the dres sau baby session aveti asigurata prezenta noastra impreuna.

Si pentru celelalte pachete aveti prezenta noastra, doar ca acest lucru nu este garantat prin contract.

Back to top
De ce am nevoie pentru a viziona o filmare HD ?

 

Avand in vedere  faptul ca materialul HD este comprimat in format AVC.H254 acesta poate fi vizualizat atat pe o unitate Blu-Ray player, cat si pe un PC, notebook, mac fara a detine o unitate blu-ray.

de asemenea la cerere putem furniza materialul HD pe un stick de memorie usb, ce poate fi redat atat pe PC cat si direct din portul usb al trelevizorului smart-tv.

(pretul sick-ului usb nu este inclus in pachet)

 

Back to top
Cum copiez un Blu-ray pe un stick USB ?

Copiere DVD-BLU RAY pe STICK USB

 

1. Stick-ul trebuie formatat in sistem NTFS 

(in my computer, se da click dreapta pe drive-ul aferent stick-ului, 

se selecteaza format, se selecteaza la file system NTFS si se formateaza)

 

2. Se introduce DVD-ul ce contine filmarea in unitatea DVD

3. Se deschide file explorer (start, run, si se tasteaza explorer.exe apoi ok)

4. Se apasa pe sageata din dreptul unitatii dvd aflata in partea stanga,

in dreapta ar trebui sa apara continutul acestuia, doua foldere BDMW si CERTIFICATE.

5. Se intra  in BDMW/STREAM, si se copiaza fisierul 00000.m2ts pe stickul USB (copy/paste) 

 

Nota:

daca acesta nu este vazut de player, se poate modifica extensia din m2ts in mp4 prin redenumire

Back to top